jakkesaet-aarhus

Hos Harder på Strøget - Søndergade 1 8000 Aarhus - finder du det største og bedste udvalg af jakkesæt.

 


 

JAKKESÆT TIL BRYLLUP - FEST - HVERDAG

Hos Harder - på strøget i Aarhus, finder du det største og flotteste udvalg af jakkesæt / habitter i Jylland og vi er meget konkurrencedygtige – også i forhold til vore gode kolleger på Fyn og på Sjælland. Harder er Danmarks ældste – og måske bedste herretøjsbutik og vi ved hvad vi snakker om. Smagen er Italiensk – når den er bedst og vore leverandører er håndplukket blandt nogle af Italien og Tysklands bedste producenter - med rødder dybt forankret i klassisk skrædderi med stil, kvalitet og pasform / komfort i højsædet.

Butikkens vægge er beklædt med god stil og kvalitet fra gulv til loft. Jakkesættene hænger på rad og række i størrelsesorden og lige til at tage på og få tilpasset, så de kommer til at passe nærmest perfekt - til lige præcis dig. Vi kan næsten altid finde en rigtig god løsning på stedet – evt. med hjælp fra en lokal skrædder som tilpasser de allersidste detaljer på få arbejdsdage.

BRYLLUPSTØJ

Der er mange rigtige måder at fejre bryllup på – den valgte måde kan udtrykkes på forskellig vis og deriblandt igennem det valgte bryllups-outfit og intet er så flatterende som et gennemført koncept. Om du leder efter det perfekte Jakkesæt, Jaket, Kjole & Hvidt, Smoking – eller det lyse hør-sæt til sommer bryllupet. Så snak med os. Så kommer du godt fra start.

ALT HVAD HJERTET KAN BEGÆRE

Kærligheden må du selv finde. Tøjet har vi styr på og deler glædeligt ud af vores viden op erfaring. Vores sortiment er er både bredt og dybt og du kan være helt sikker på, at der er tale om ”value for money” da god stil, kvalitet og komfort er meget vigtigt for os. Tilbehøret er der også styr på. Vi har alt fra manchet-knapper, over seler, lommetørklæder, blastron, laksko og et kæmpe udvalg af selvbinder-butterfly.

 


 

Bliv klædt på med Harder | Bliv inspireret her

 

jakkesaet-aarhus

JAKKESÆT TIL HVERDAG

Når din arbejdsdag for det meste foregår i jakkesæt, kan vi tilbyde en bred vifte af kvaliteter og udtryk som understøtter de forskellige mål og formål i hverdagen. Vi ved hvor vigtigt det korrekte udtryk i en given situation er og at komfort kan gøre forskellen på en god og en mindre god dag. Det er vigtigt for os at finde det helt rigtige match til dig og dine behov. Og vi klæder også gerne hele arbejdspladser på - om det er til hverdag eller messe.

BRANDS

 

Caruso   |   Eduard Dressler   |   BOSS   |   Carl Gros   

Barba   |   Alessandro Gherardi   |   Stenström’s   |   Eterna 

Wilvorst  |  Paolo VitaleGraae Copenhagen  |  Church’s 

 Magnanni   |   Rosi   |   Altea   |   Tateossian 

 


SKRÆDDERSYEDE DRØMME

Er du ude efter en helt særlig oplevelse, tilbyder vi skræddersyede løsninger i form at skræddersyede habitter, jakker, blazere, veste, bukser og frakker. Du får mulighed for at designe din egen beklædning-genstand, med udgangspunkt i eksklusive stofbøger fra vores luksuriøse leverandører og deres foretrukne væverier. Der er rig mulighed for at sætte sit eget – helt personlige præg på drømmehabitten osv.

Er du på udkig efter et skræddersyet jakkesæt ol., er det en rigtig god ide at lave en aftale med os, så vi kan servicere dig bedst muligt.

2 gange årligt, afholder vi særlige skrædder-dage, hvor vi har besøg af en meget dygtig, anerkendt og erfaren skrædder fra vores Italienske leverandør, Caruso. Hans arbejde består i at rejse verden tynd for at lave skræddertilpasset tøj til alle dem som har set værdien i det. Der en ingen tvivl om at interessen er støt stigende og når man først har haft en veltillavet, skræddersyet habit på – får man lyst til lidt flere eller bare et par ekstra bukser… Vi kan varmt anbefale det – med udgangspunkt i de tilbagemeldinger vi får fra vores gode kunder som troligt og glade kommer igen og igen. Leveringstiden på en skræddersyet habit ol. er ca 5 uger.

LOGE, FESTTØJ OG GALLA

Som leverandører til herrer igennem 125 år, har vi selvfølgelig også fuldstændig styr på festtøjet. Skal du til en formel fest med dresscode – eller har du lyst til at imponere – er vi helt klar på at hjælpe dig i mål. Vi har Smoking, Kjole og hvidt og Jacket (også kaldet morning suit) og det kan ofte også klares på stedet - og ellers som bestillingsvare eller skræddersyet – alt efter dit behov eller lyst.

BESØG HARDER PÅ STRØGET I AARHUS

Er du søgen efter det ultimitive jakkesæt - Så er det Harder du skal komme til. Her er du sikret den ultimative oplevelse. Når der er tale om vigtige dage og begivenheder i dit liv, anbefaler vi at gøre en ekstra indsats for at tøjet kommer til at ”sidde lige i skabet” – så investér en halv dag i dig selv og dit liv – tag en ven med – og bestil en tid på 86121055 / info@harder.dk. Så kigger vi på det sammen - med professionelle øjne over en kop kaffe, vand eller et glas vin. Du er selvføgelige også velkommen til at besøge os på Strøget i Aarhus uden tidsbestilling.  

 

Åbningstid for Harder på Strøget i Aarhus:

Mandag - Fredag:     10:00 - 17:30

Lørdag:                         10:00 - 15:00

 

 


 

GET THE LOOK

Lad Harder klæde dig perfekt på! 

Kontakt Harder på enten 86121055 eller på info@harder.dk

Besøg Harder på Søndergade 1 8000 Aarhus