JAKKESÆT / FEST- OG BRYLLUPSTØJ

Hos Harder - på strøget i Aarhus, finder du det største og flotteste udvalg af jakkesæt / habitter i Jylland og vi er meget konkurrencedygtige – også i forhold til vore gode kolleger på Fyn og på Sjælland. Harder er Danmarks ældste – og måske bedste herretøjsbutik og vi ved hvad vi snakker om. Smagen er Italiensk – når den er bedst og vore leverandører er håndplukket blandt nogle af Italien og Tysklands bedste producenter - med rødder dybt forankret i klassisk skrædderi med stil, kvalitet og pasform / komfort i højsædet.

Butikkens vægge er beklædt med god stil og kvalitet og jakkesættene hænger på rad og række i størrelsesorden og lige til at tage på og få tilpasset, så de kommer til at passe nærmest perfekt - til lige præcis dig. Vi kan næsten altid finde en rigtig god løsning på stedet – med hjælp fra en lokal skrædder som tilpasser de allersidste detaljer på få arbejdsdage.

 

BUSINESS / ARBEJDSTØJ

Når din arbejdsdag for det meste foregår i jakkesæt, kan vi tilbyde en bred vifte af kvaliteter og udtryk som understøtter de forskellige mål og formål i hverdagen. Vi ved hvor vigtigt det korrekte udtryk i en given situation er og at komfort kan gøre forskellen på en god og en mindre god dag. Det er vigtigt for os at finde det helt rigtige match til dig og dine behov. Og vi klæder også gerne hele arbejdspladser på om det er til hverdag eller messe.

 

SKRÆDDERSYEDE DRØMME

Er du ude efter en helt særlig oplevelse, tilbyder vi skræddersyede løsninger i form at skræddersyede habitter, jakker, blazere, veste, bukser og frakker. Du får mulighed for at designe din egen beklædning-genstand, med udgangspunkt i eksklusive stofbøger fra vores luksuriøse leverandører og deres foretrukne væverier. Der er rig mulighed for at sætte sit eget – helt personlige præg på drømmehabitten osv.

Er du på udkig efter et skræddersyet jakkesæt ol., er det en rigtig god ide at lave en aftale med os, så vi kan servicere dig bedst muligt.

2 gange årligt, afholder vi særlige skrædder-dage, hvor vi har besøg af en meget dygtig, anerkendt og erfaren skrædder fra vores Italienske leverandør, Caruso. Hans arbejde består i at rejse verden tynd for at lave skræddertilpasset tøj til alle dem som har set værdien i det. Der en ingen tvivl om at interessen er støt stigende og når man først har haft en veltillavet, skræddersyet habit på – får man lyst til lidt flere eller bare et par ekstra bukser… Vi kan varmt anbefale det – med udgangspunkt i de tilbagemeldinger vi får fra vores gode kunder som troligt og glade kommer igen og igen. Leveringstiden på en skræddersyet habit ol. er ca 5 uger.

 

LOGE, FESTTØJ OG GALLA

Som leverandører til herrer igennem 125 år, har vi selvfølgelig også fuldstændig styr på festtøjet. Skal du til en formel fest med dresscode – eller har du lyst til at imponere – er vi helt klar på at hjælpe dig i mål. Vi har smoking og kjole og hvidt og det kan ofte også klares på stedet, ellers som bestillingsvare og skræddersyet – alt efter dit behov eller lyst.

 

BRYLLUPSTØJ

Der er mange rigtige måder at fejre et bryllup på – den valgte måde kan udtrykkes på mange måder og deriblandt igennem det valgte bryllups-outfit og intet er så flatterende som en gennemført koncept. Om du leder efter det perfekte Jakkesæt, Jaket, Kjole & Hvidt, Smoking – eller det lyse hør-sæt. Så snak med os. Så kommer du godt fra start.

 

ALT HVAD HJERTET KAN BEGÆRE

Kærligheden må du selv finde. Tøjet har vi styr på og deler glædeligt ud af vores viden. Vores sortiment er er både bredt og dybt og du kan være helt sikker på at der er tale om ”value for money” da god stil, kvalitet og komfort er meget vigtigt for os. Tilbehøret er der også styr på. Vi har alt fra manchet-knapper, over seler, lommetørklæder, blastron, laksko og et kæmpe udvalg af selvbinder-butterfly…

 

BRANDS

Caruso, Eduard Dressler, BOSS, Carl Gros, Barba, Gherardi, Stenström’s, Eterna, Wilvorst, Paolo Vitale, Church’s, Magnanni, Rosi, Altea, Tateossian…

 

BESØG HARDER PÅ STRØGET I AARHUS

Det ville umiddelbart være nemt hvis man kunne sælge jakkesæt, bryllups- og festtøj på nettet – men det bliver aldrig rigtig godt. Når der er tale om vigtige dage og begivenheder,anbefaler vi at gøre en ekstra indsats for at den kommer til at ”sidde lige i skabet” – så invester en halv dag i dig selv og dit liv – tag en ven med – og bestil en tid på 86121055 / info@harder.dk. Så kigger vi på den sammen - med professionelle øjne over en kop kaffe, vand eller et glas vin. Vore kunder går altid glade ud og kommer igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.