Hos Harder får du dig et jakkesæt der "sidder lige i skabet"!

 


JAKKESÆT TIL MANDEN

Hos Harder - på strøget i Aarhus, finder du nok det største og flotteste udvalg af jakkesæt | habitter i Jylland og måske endda Fyn og Sjælland. Harder er Danmarks ældste herretøjsbutik med 127 års erfaring indenfor stilfuld konfektion – og er måske den bedste herretøjsbutik med et meget højt fagligt niveau. Smagen og stilen er Italiensk – når det er bedst og vore leverandører er håndplukket blandt nogle af Italien og Tysklands bedste producenter - med rødder dybt forankret i klassisk skrædderi med stil, kvalitet og pasform og ikke mindst komfort for øje.

Du kan finde et mindre udvalg af jakkesæt | Habitter - med eller uden vest her på Harder.dk.  Hvorimod du finder et kæmpestort udvalg i vores fysiske butik. Du er selvføgelig velkommen til at bestille dit nye jakkesæt online - Vi opfordrer dog vores kunder til at besøge vores butik på Strøget i Aarhus. Det er af stor betydning for både dig og Harder, at du får det helt rigtige jakkesæt og at det passer perfekt og helst første gang!

 


Se jakkesæt online hos Harder.dk 

 

JAKKESÆT TIL BUSINESS

Når din arbejdsdag for det meste foregår i jakkesæt ol., kan vi tilbyde en bred vifte af kvaliteter og udtryk som understøtter de forskellige mål og formål i hverdagen. Vi ved hvor vigtigt det korrekte udtryk i en given situation er og at komfort kan gøre forskellen på en god og en mindre god dag. Det er vigtigt for os, at finde det helt rigtige match til dig og dine behov. Og vi klæder også gerne hele arbejdspladser på om det er til hverdag eller messe.

JAKKESÆT TIL SOMMER OG VINTER

Der er stor forskel imellem jakkesæt til sommer- og vinterbrug – særlig på kvaliteten og på farverne. Det er vigtigt for din komfort og dermed ydeevne at du oplever optimal komfort i dit business- og festtøj, så sørg for at du har hhv. sommer- og vintergarderoben på plads i forhold til jakkesæt og at dine jakkesæt har et up-to-date look. Det kan vi naturligvis hjælpe dig med.

 


FIND DIT JAKKESÆT

Lad os hjælpe dig i mål! 

Kontakt Harder på enten 86121055 eller på info@harder.dk

Besøg os på Søndergade 1, 8000 Aarhus


SKRÆDDERSYEDE JAKKESÆT

Er du ude efter en helt særlig oplevelse og produkt - tilbyder vi skræddersyede løsninger i form at skræddersyede habitter, jakker, blazere, veste, bukser og frakker. Du får mulighed for at (være med til at) designe dit eget jakkesæt eller hvad du nu ønsker, med hjælpe fra en skrædder eller butikkens personale og med udgangspunkt i eksklusive stofbøger fra vores luksuriøse leverandører og deres foretrukne væverier. Der er rig mulighed for at sætte sit eget – personlige præg på powerhabitten osv.

Er du interesseret i en skræddersyet jakkesæt ol., er det optimalt at lave en aftale med os, så vi kan være velforberedt og servicere dig bedst muligt.

JAKKESÆT MED VEST

Hos os kan du få mange jakkesæt med vest. Vi har nogle i butikken, andre kan vi skaffe hjem og sidst men ikke mindst kan vi få hele eller dele af løsningen syet til dig. Jakkesæt med vest er normalt mere formelt end et jakkesæt uden vest. Men de sidste år har man også set det i modebilledet som en trend i lidt mere afslappede kvaliteter. Når vi taler festtøj, er det helt sikkert på sin plads at at bære vest under jakken, for så at smide jakken og løsne butterflyen efter den formelle dinner og slå sig mere eller mindre løs på dansegulvet eller i baren. Det kan helt sikkert også noget.

Kontakt os eller kom ind i butikken, hvis og såfremt du er interesseret i jakkesæt med med vest.

CARUSO SKRÆDDER EVENT

2 gange årligt, afholder vi særlige skrædder-dage, hvor vi har besøg af en anerkendt og erfaren skrædder fra vores Italienske leverandør, Caruso. Hans arbejde består i at rejse verden tynd for at lave skræddersyet tøj til alle dem som har set værdien i det. Der en ingen tvivl om at interessen er støt stigende og når man først har haft en veltillavet, skræddersyet habit på – får man måske lyst til lidt flere eller bare et par ekstra bukser til…

Vi kan varmt anbefale oplevelsen og den skræddersyede habit fra Caruso – med udgangspunkt i vores egen oplevelse med det og de tilbagemeldinger vi får fra vores kunder som troligt og tilfredse kommer igen.

JAKKESÆT TIL SOCIALE ARRANGEMENTER OG FEST

Jakkesæt, kan heldigvis anvendes bredt, og nogle gange vil det måske bare være et spørgsmål om hvad man sammensætter til sit jakkesæt, for at opnå et mere eller mindre festligt udtryk som passer til den forestående begivenhed. Så skal du i byen eller til fest, så se efter om du har nogle up-to-date jakkesæt i skabet at vælge mellem og se om ikke du har det rigtige tilbehør til at opnå det udtryk som er passende for arrangementet. Hvis ikke – er der heldigvis hjælp at hente – om der er tale om hele eller dele af sættet | looket der skal kigges på.
 

VIGTIGT MED ET TIDSSVARENDE JAKKESÆT

Et jakkesæt er ikke bare et jakkesæt. Der sker løbende ændringer som læner sig op ad det moderne look og et gammelt jakkesæt, som ikke er brugt ret meget og har hængt pænt og ordentligt i en dragtpose, er nok ikke det rigtige valg, når du vil tage dig godt ud og føle dig godt tilpas.

Hos Harder hænger jakkesættene på rad og række i størrelsesorden og lige til at tage på og få tilpasset, så de kommer til at passe nærmest perfekt. Vi kan næsten altid finde en rigtig god løsning på stedet – med hjælp fra en god lokal skrædder som tilpasser de allersidste detaljer på få arbejdsdage.

 

 

TILBEHØR TIL JAKKESÆTTET FOR AT FULDENDE LOOKET

Når du har styr på jakkesættet, skal du huske en frisk skjorte som passer til jakkesættet: farver, kvalitet og udtryk. Det er særlig vigtigt at skjorten passer dig lige så godt som jakkesættet i krop, krave og ærmlængde, således at din skjorte ikke trækker jakkesættet ned. Dertil skal du måske have en undertrøje til at regulere temperaturen eller komforten. Sidst men ikke mindst, skal du forholde dig til om du har de rigtige sko, bælte (skal gerne matche), strømper og evt. halsbind, pyntelommetørklæde og manchetknapper. Har du brug for vejledning og hjælpe til dette – klarer vi også den, mens du alligevel er i butikken.

 

BRANDS


 

Caruso   |   Eduard Dressler   |   BOSS   |   Carl Gros   

Barba   |   Alessandro Gherardi   |   Stenström’s   |   Eterna 

Wilvorst  |  Paolo VitaleGraae Copenhagen | Crockett & Jones 

 Magnanni   |   Rosi   |   Altea   |   Tateossian 


BESØG HARDER PÅ STRØGET I AARHUS

Vi kan godt sælge dig et jakkesæt på nettet – men vi vil meget hellere se dig i Butikken, så vi kan være helt sikre på at du får det rigtige med hjem og at det passer. Når der er tale om vigtige opgaver og mål som skal realiseres og ikke at glemme vigtige sociale arrangementer, synes vi at man bør gøre en ekstra indsats for at jakkesættet kommer til at ”sidde lige i skabet” – så invester en time eller to og bestil gerne en tid på 86121055 / info@harder.dk. Så kigger vi på det sammen med professionelle øjne.

 


FIND DIN STIL

Lad os hjælpe dig i mål! 

Kontakt Harder på enten 86121055 eller på info@harder.dk

Besøg Harder på Søndergade 1, 8000 Aarhus