jakkesaet-bryllup

 

Det er stort at finde, erklære kærligheden og tage på livets forunderlige rejse sammen.
 


GODT KLÆDT PÅ TIL BRYLLUP MED HARDER

Først og fremmest STORT TILLYKKE med den store forestående begivenhed!

Den store dag, betyder meget og markerer ”rejsens” officielle begyndelse. Bryllupsdagen og bryllupsfesten skal selvfølgelig være ligesom man drømmer om og allerhelst perfekt – ned i mindste detalje og man skal tage sig så godt ud, som overhovedet muligt. Det er her vi kan hjælpe dig på vej.

 

ALT HVAD HJERTET KAN BEGÆRE

Kærligheden må du selv finde. Tøjet har vi  styr på og deler glædeligt ud af vores viden og erfaring. Vores sortiment er er både bredt og dybt og du kan være sikker på at der er tale om ”value for money” da god stil, kvalitet og komfort er meget vigtigt for os.

Tilbehøret er der også styr på. Vi har alt fra manchet-knapper, over seler, lommetørklæder, plastron, sko og et kæmpe udvalg af det eneste rigtige: selvbinder-butterfly.

 FIND DIT BRYLLUPSTØJ!

Lad os hjælpe dig best på vej!

Bestil gerne tid på enten 86121055 eller på info@harder.dk

 


TØJ TIL BRUDGOM

Der er rigtig mange måder at fejre et bryllup på – den valgte måde kan udtrykkes på forskellig vis og deriblandt igennem det valgte bryllups-outfit og intet er så flatterende som et gennemført koncept. Om du leder efter det perfekte Jakkesæt til bryllup, Jacket | Morning Suit, Kjole & Hvidt, Smoking – eller måske det lyse hør-sæt. Så snak med os. Så kommer du godt fra start.

Harder er eksperter i konfektion og bryllupstøj. Vi kan tilbyde det største og flotteste udvalg af jakkesæt til bryllup i Jylland og måske endda hele Danmark. Vi har klædt mænd godt på til livets store og små begivenheder igennem 127 år og sælger ugentligt bryllupstøj. Vi har erfaring, viden og mange løsninger på hylderne. Og hvis ikke vi har det helt rigtige til dig, kan vi evt. fremskaffe det eller få det skræddersyet til dig.

JAKKESÆT TIL BRUDGOM

Jakkesættene hænger på rad og række i størrelsesorden og lige til at tage på og få tilpasset, så de kommer til at passe nærmest perfekt. Vi har jakkesæt til gommen i mange forskellige farver og kvaliteter, som kan understrege den valgte stil, ønsker og fest. Det mest populære valg, de sidste par år, er blåt jakkesæt til bryllup. Men hos Harder har vi dem i mange farver og vi kan næsten altid finde en rigtig god løsning på stedet – med hjælp fra en skrædder som tilpasser de allersidste detaljer på få arbejdsdage.

SKRÆDDERSYEDE DRØMME

Er du ude efter en helt særlig oplevelse og bryllupssæt, tilbyder vi skræddersyede løsninger i form at skræddersyede habitter, veste og smoking. Du får mulighed for at designe dit eget bryllupstøj, med kyndig vejledning og måltagning og med udgangspunkt i eksklusive stofbøger fra vores luksuriøse leverandører og deres foretrukne væverier. Der er rig mulighed for at sætte sit eget – helt personlige præg på drømmebrylluppet.

Tænker du i skræddersyet bryllups-sæt, er det en god ide at lave en aftale med os, så vi kan servicere dig bedst muligt. Det kan du gøre på tlf.: 86121055 eller på info@harder.dk Bemærk at det tager ca 6 uger at få leveret skræddersyede jakkesæt ol. Så kom i god tid.

 

ALTERNATIVER TIL BRYLLUPS JAKKESÆTTILBEHØR TIL BRYLLUPSTØJ

Når det overordnede bryllupstøj er på plads – du har endelig besluttet dig for jakkesættet, smokingen osv. Skal man også lige huske at sikre sig, at man har alt tilbehøret. Hvis ikke – kan vi hjælpe dig med alt – undtagen blomsten. Så du behøver ikke at gå flere steder hen når du har været forbi os. Vi har et bredt udvalg og kan skaffe det sidste hjem – hvis nødvendigt. Nu kan du nyde tanken om og friheden i, at du har styr på bryllups-tøjet og du kan fokusere på selve brylluppet.

 

 

BRANDS


Caruso   |   Eduard Dressler   |   BOSS   |   Carl Gros

   Barba   |   Alessandro Gherardi   |   Stenström’s   |   Eterna 

 Wilvorst   |   Paolo Vitale  |  Graae Copenhagen   |  Crockett & Jones

    Magnanni   |   Rosi   |   Altea   |   Tateossian 


 

BESØG HARDER PÅ STRØGET I AARHUS

Vi vil gerne sælge dig dit jakkesæt, bryllups- og festtøj på nettet – men det bliver først rigtig godt, hvis vi får mulighed for at tale sammen og se hinanden i øjnene. Når der er tale om vigtige dage og begivenheder, anbefaler vi at man gør en ekstra indsats for at bryllupstøjet kommer til at ”sidde lige i skabet” – så invester en halv dag i dig selv og dit liv – tag en ven el. flere | bestman med – og bestil en tid på 86101255 / info@harder.dk. Så kigger vi på det sammen med professionelle og engagerede øjne over en kop kaffe, vand eller et glas vin. Vore kunder går typisk glade ud og kommer igen.

 


FIND TØJET TIL DIT BRYLLUP | FEST!

Lad Harder give dig den bedste løsning!    |    Bestil tid på enten 86121055 eller på info@harder.dk