Om os

Harder har igennem 125 år klædt de Aarhusianske og andre gæstende herrer på. Vi sælger herretøj til mænd i alle aldre. Vores fokus ligger på stil, kvalitet, og funktionalitet og vi brænder for at servicere og dele ud af vores faglige ekspertise, så du får det helt rigtige med hjem. 

 

Marius Ditlev Harder lagde grundstenene og navn til butikken - kendt som det lille stormagasin. Dengang, i 1895 lå butikken på Store Torv i Aarhus. Siden er butikken flyttet til større lokaler på Strøget og udvidet og renoveret flere gange - sidste gang i 2014.

 

Sortimentet er omfangsrigt og nøje udvalgt. Vores stil er italiensk inspireret og vi har alt fra inderst til yderst og fra hverdag til fest. Når vi køber ind til butikken, går vi efter stil, kvalitet og "value for money" og sidst men ikke mindst unikke brands og beklædningsgenstande, som man ikke kan finde hvor som helst. 

 

Vi står klar med op til 8 kompetente, branche-uddannede personaler - klar til at vejlede, inspirere og løse evt. udfordringer. Vi er stolte over vores butik, udvalg, viden og service og vil gerne dele ud af det.

​Vi er bl.a. eksperter i festtøj. Har et bredt og flot udvalg i arbejds- og fritidstøj.  Kan tilbyde skræddersyede / tilpassede løsninger. Vi har et bredt og lækkert udvalg af tilbehør og kan klæde dig flot på fra top til tå, til de fleste af livets begivenheder.

 

Som noget nyt kan du nu købe udvalgte beklædningsgenstande online. Sortimentet og mulighederne vil blive løbende udviklet.

Vi glæder os til også at kunne servicere dig online. God shopping.

 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig i den fysiske butik på Søndergade 1 i Aarhus, eller kontakte os pr. tlf.: 86121055 el. info"harder.dk

 

Harder indehavere: Henrik Jensen og Flemming Heine Jensen.