Om Harder

 

HOS HARDER KLÆDER VI DIG PÅ MED STIL

Harder har igennem 125 år klædt de Aarhusianske og andre gæstende herrer på med stil. Vi sælger herretøj til mænd i alle aldre. Vores fokus ligger på mode, stil, kvalitet, og funktionalitet og vi brænder for at servicere og dele ud af vores faglige ekspertise, så du får det helt rigtige med hjem. 

Sortimentet er omfangsrigt og nøje udvalgt. Vores stil er italiensk inspireret og vi har alt fra inderst til yderst og fra hverdag til fest. Når vi køber ind til butikken, går vi efter stil, kvalitet og "value for money" og sidst men ikke mindst unikke brands og beklædningsgenstande, som man ikke kan finde hvor som helst. 

 


Se alle brands online hos Harder.dk


PROFESSIONEL BETJENING

Harder står klar med op til 8 kompetente, branche-uddannede personaler - klar til at vejlede, inspirere og løse evt. udfordringer. Vi er stolte over vores butik, udvalg, viden og service og vil gerne dele ud af det.

​Vi er bl.a. eksperter i festtøj. Har et bredt og flot udvalg i arbejds- og fritidstøj.  Kan tilbyde skræddersyede / tilpassede løsninger. Vi har et bredt og lækkert udvalg af tilbehør og kan klæde dig flot på fra top til tå, til de fleste af livets begivenheder.

HARDER.DK

Siden december 2020 har vi kunnet tilbyde vore kunder at købe udvalgte beklædningsgenstande online. Du finder ikke hele vores store udvalg online. Vi har meget mere at tilbyde i vores fysiske butik på Strøget i Aarhus - Søndergade 1.Sortimentet på Harder.dk er under stadig udvikling. Vi glæder os også til at kunne servicere dig online. God shopping.

VORES HISTORIE

Marius Ditlev Harder lagde grundstenene og navn til butikken - kendt som det lille stormagasin. Dengang, i 1895 lå butikken på Store Torv i Aarhus. Siden er butikken flyttet til større lokaler på Strøget og udvidet og renoveret flere gange - sidste gang i 2014. Du kan læse mere omkring Harders historie her.

Harder indehavere: Henrik Jensen og Flemming Heine Jensen.

 


KONTAKT HARDER

Kontakt Harder på enten 86121055 eller på info@harder.dk

Besøg Harder på Søndergade 1 8000 Aarhus